Tuesday, 28 February 2012

F . R . U . S . T . R . A . T . I . O . N


arinie aku sedih glew ! nak taw napew..? sbb dew jew manusia yang suke menyibok hal peribadi aku ?! kowang sibok2 hal aku..kowang da cukup bagus da tuk sume 2? a***-**** kowang tu da perfect glew kew.? xpew...ary nie ko mngata aku...esok lusa or tahun akan datang akan kena balik benda yang same kat kowang jangan salah aku or sapew2 ok ! kowang yg wat taik ngan aku ! so aku doa supaya benda yang same jadi la kat kowang nye  *****y ok ! fair right  ?! kowang ingat aku xtaw pew yang kowang wat kat f***** aku? kowang ingat dengan kowang cm 2 kowang akan bahagia dunia akhirat la..?? xkan doe ! xkn bahagia ! kowang akan dapat balasan ! kowang taw x sejak kowang dew kat cn ! memangkowangnkhancurkanfamilyakukan?? nkowangxleyhtengokkteowgbahagiaknnsenangcikit !hmmmm...akuxpahamlamanusiacamkowangnie!dewagydalamdunianiean!

disebabkanorangcamkowangakuxleyhnkbacebukunstdykotaw?  xkn..?cepat2 la berambus dari hidup aku ! aku xske tengok muke ko ! n jangan kaco life aku lagi la MANUSIAYANGBAJET BAGUSNAKMAMPOS


*pewyangakubacedaritadisatubendapownxmasuk!sumedisebabkanbendayangxpatutakupikir!agy2nkexamnie!



Monday, 27 February 2012

F . R . I . E . N . D . S




lame glew aku x jumpe minah nie...rindu kowt ngan dye...time skola dulu dye la orang yang paling rapat ngan aku..and sume benda dye akan citew kat aku sampai skunk still xberubah perangai dye..dye nie da la glew2..masuk air sume dye la..aku da lame x jumpe dye coz dye tolong bapak dye berniaga kat sarawak...bapak dye bukak kedai makan..td dye message aku..

qis :  ko gune no nie ek na ? aku nak balik kL da..lerh ark lepak.
aku : haah..aku pakai no nie ko duk sini terus kew ?bole jew babe..
qis : a'ah aku duk sane terus.
aku : mish ko doe..xsba nk mngila ngn ko agy nie..
qis : mish ko jugak..hahaah

weyh sumpah doe aku xsba glew nk mengila agy ngan ko..agy2 time kite drive kete same2 hahhahah...kelakar glew doe time 2...sume la ko nk langgar..time kat traffic light ejin kete mesti mati sebabny ko lepas clash..hahahaah...bile kena hon tutup muke..memang malu glew la babe..papew pown besh glew la ngan ko, even ko bukan membe muslim aku...tapi ko taw cara idup aku dari dulu sampai skunk..


*weyhcepat2cikitbalikkLrindunakjumpekonie !


Sunday, 26 February 2012

bleeding suddenly

tibe2 jew darah dari ibu jari aku ngn xsengaje keluar...now darah non stop ! penuh 1 tisu...aku pown naek geli tgk darah bnyk sangt ! ase cm nk pengsan pown dew...

ni la darah yg mengalir non stop even da letak ubat gamat !

 
ni la darah yg memenuhi tisu yang putih sebelum nie !

geli x???heheheh...soey xsengaje nk update !

Saturday, 25 February 2012

BENGANG !!







nk taw napew aku cakap aku bengang?? sbb nye aku kena mare xtentu pasal ngn dye.. !!! padahal aku bukan layan jantan lain !! aku layan blog n fb jew pown !! klo aq layan jantan lain bole la ko nk mare aku ! nie aku xwat salah pown ! ko bukan nk pjuk aku kan ! agy wat aku mare dew la ! 
ko nk ckp aq xmsg ko n aku xlayan ko..ko 2 yg reply pown lambat ! kalo aku asyik kol ko..ko mare aku ! ckp ko ngn mmbe...aku paham la ! sbb 2 aku xlayan ko ! aku layan fb n blog nie sbb xnk aku ilng mud. ! skunk xpasal2 aku mengamuk cm org glew ! grrrrrrr ;( 
klo ye pown ko nk tuduh aku macm2 k dew bukti?? aku da cakap aku xwat xwat la ! xpaham kew ? ko kua melepk dew ko gtaw aku?? ko da cmpai kfc td dew ko gtaw?? yg aku kol 2 ko ckp ko dataran nk balik umh..ingt an mmg balik umah la kan ! upeny x ! dew pew kat kfc 2? awex ko dew kat c2? ske sangat lepak c2 lepas balik keje ! klo dew owg laen gtaw aku skunk ! xdew la aku sakit hati lagi !

*skitgelewatyakukotaw?

si jantung hati

hye2 semua..


nie bwu 1st time aku nk tulis blog n nk blajar wat blog sendiri..hehehe..tp 2 bukan motif ny..so lupekan jew la pew yg aku mengrut nie..


sebenarny ary nie ary anniversry aku ngn si jantung hati..dalam sedar xsedar hubungn kiteowg da masuk 2 taon 2 bulan..alhamdulilah lah kekal sampai skunk walaupn aku banyak wat hal..dye still leyh saba ngn perangai aku, still syg aku cm mule2 kteowg kapel..thnx aw syg..dalam bnyk2 aku kapel dye la owg yg pling paham aku..n leyh terima aku seadany..walaupn aku selalu susahkn dye..aku jew yg xpenah nk paham dye n situasi dye..


benda yang paling aku suka wat kat dye :


  • aku suka wat dye mare
  • aku mengada2 ngn dye xtentu pasal sampai la dye bengang ngn aku n di situ lah muleny pergaduhan
  • aku suke mendesak dye n suke pakse dye (pakse dye berhenti smoke) skunk alhamdulillah dye da pown berhenti demi aku  ;)
  • aku ske panggil dye "bushuq masham"
  • aku ske pukul dye sampai dye tarik muke ngn aku
papew pown awk tetap milik saya aw si jantung hati saya "MOHD FADZLI IKHWAN B MOHD NOORDIN <3 " saya SAYANG awak SANGAT2 n CINTA awak sorang jew...

 nie la pengarang jantung yang bertakhta di hati saya selama nie ;p

I LOVE YOU SAYANG ! AND HAPPY ANNIVERSARY <3

*2 jew kowt yg aq nk merapu dalam nie..kalo kowang ase xbest xyah la follow aq oke..xkesah pown !