Monday, 12 March 2012

HAPPY + SEDIH ;)


assalammualaikum, kowang sume mesty tunggu aku nye CORETAN an..?heheh...now aku dew mood nk taip..moh la jengah blog aku yang xseberapa nie kalo kowang nak taw kisah hidup aku ;) . if kowang ase xske bole tingglkn blog aku ngan serta merta...terima kasih ;p peace (Y)

anway la an arinie aku nk ctew sal bufday kasih sayang aku yang ke 20 tahun...wah!!! boboy da tue la..heheheh..so lepas nie matang cikit oke ! jangan bertindak ikut ske HATI jew..xmao2 gugurl xske cam tu heheh.. papew pown dalam kesempitan blog gugurl nie an gugurl nk wish kat boboy tuk yang ke 3x nye gugurl wish tuk boboy.. " HAPPY BIRTHDAY TO MOHD FADZLI IKHWAN MOHD NOORDIN yg ke 20 tahun ;) semoga panjang umo,dimurah kn rezeki,sihat selalu,gembira disamping keluarga tercinta,kasih sayang dan sahabat ;) " 



gugurl taw boboy msty nk an hadiah cm teddy nie pegang..heheh..nnt la gugurl bagi kat boboy..wat mase skunk nie gugurl xsempat la nk beli ;) heheh..gugurl da taw nk bagi boboy adiah pew..tp lambat cikit gugurl bagi..bole kn ?? sabar cikit eyh boboy ;) SAYANG DYE SANGAT2 LA !!
tadi sebelum dye g keje dye belikan aku strepsils sebabnye aku sakit tekak n aku cakap kat dye aku demam..dye bawakkn ubat demam sekali..hehehe...sweeeeeeeet la ko sayang ! event ko xtunjuk ! tapi aku jew yg dapat ase sume tu ;) thanx sanggup berkorban tuk gugurl..

taraaaaaaaa ! nie la yang dye anta kat aku sebelum dye keje...event time nie ngah  hujan ;p thnx aw !

11.3.2012 bersamaan hari ahad nie la ary paling sedyh..sebab nye aku leyh lak g gado ngan dye ! disebabkn perangai aku yang cam budak2 nie..padahal benda kecik aku jew yg g besa2 kan...sebab ny aku nk tgk reaksi dye tapi dye xbg respon ! oke aku paham sebab dye ngan membe dye an xkan aku nak kaco ! kalo aku ngan membe aku pown aku xske owag kaco aku..so xdew la aku kaco dye...dalam pada aku majuk ngan dye tu aku sje nk tengok dye nk pjuk aku kew x..tapi x..padan la ngn muke aku an ! aku wat cm 2 sebab aku nk dye jadi yang romantik n xterlalu ego tapi aku xberjaya ! sayang EGO ko terlalu tinggi ko taw menggalahkan KLCC ko nye EGO tu..aku pown terpkse la menyerah kalah..akhirnye masuk pkul 12 bersamaan 12.3.2012  aku ngan dye still xbaek..aku wish bufday kat dye pown dye mare..xpew la an...at least aku wish kat ko.hehehh..mne x nye kiteowg xbaek agy time tu...dye slow talk ngn aku tapi aku yang aku ko ngan dye n tengking2 dye...hmmmmm tu makan dye kan ! padan muke ko syaz ! papew pown akhirnye aku berjaya pujuk dye...coz dye kalo mare or naik angin jangn bia dye seowang diri nanti lagi dye sakit aty...so aku berjaya pjuk aty dye yg keras cm batu tu ! ko taw x ! walau  cmne pown aku mare at ko sekali pown n kadang2 aku kuang ajar ngan ko ! aku sayang ko ! n aku xsanggup nk hilang orang yang aku sayang tuk kali ke 2 ko taw ? ! taw x sakit !  ilang owang yang ko sayang n pergi selama-lamany tingglkn ko sowng diri ! so aku xnk benda tu berlaku lagi ! sebab tu aku sanggup wat pew jew tuk dapatkn ko ! kalo aku xdapat ko ! jangan harap owang laen leyh dapat ko ! PAHAM

opppppsssss ! aku ase da macam terlebyh lak aku ctew nie ! kowang yang stalker akunye blog nie jangan tnye aku papew oke ! just read n comment jew oke ? aku xnk jawab papew ! it's my life n it's my secret just between me and him !
oke la aku jumpe kowang dalam entry aku yang akan datang okeyh ! bubye ! thanx sebab sudi bace kisah hidup aku yang xseberapa lengkap nie ;) PEACE YO (Y)

*sayang MOHD FADZLI IKHWAN SANGAAAAAAAAAAAAAAAT2 ! DONT TAKE HIM FROM ME OKE ! YOU BETTER WATCH OUT !


No comments:

Post a Comment