Sunday, 10 February 2013

my HERO,my LOVE ;)

hey ! hey ! assalamualaikum, i'm back..hahahah..fuhhhhh..fuhhh..da berhabuk da akuny blog nie..hahhahah..da berapa abad da aku xbukak kan..heheheh..tapi tu bukan topiknya..hahahaahah

pejam celik,pejam celik da masuk FEBRUARY ! aku pon da nk dekat final ! aishhh..nak final nie macam2 masalah datang ! grrr !! bengang..tapi xpe..da setel sume.hehehehhe..xsabar aseny nak habis belajar..hahaahah. Final nak dekat tapi aku xrety nak bace buku agy !hahahah..pe pon xleyh la..


Alahamdulillah,now hubungan aku ngan dye da masuk 3 taon..heheh xsangka bole bertahan lame..time2 nak exam nie la aku leyh g berfoya2 ngan dye ! bagus kan..hahahahahaa.. ari kamis aritu g tengok wayang cite "wawa semput" katenya nak release 10sion hahahah..layan kan aje ;) dye balik jew umah mama dye tnye " g mne jew td ngn yana" hahahah..mama dye suke cakap kat dye suke melanguk..hahaha, xcukup ngn tu ary jumaat kami g jalan2 lak kan kat klang agy..pew tah yg adew kat klang tu pon aku xtaw la.hahahahah..masing2 xdew duet..so..hanya mampu cuci mata jew la.hahah..nk sentiasa adew ngn dye..aku pon follow je mne dye g..kua ngn dye mulut aku mmg x benti menguyah la kan..hahahha ! cmner nk diet pon xtaw la !! tapi ko mmg best la hubby a.k.a muncit @ bulat @bushuQ & same waktu degannya..heheh ! xpew..sye sayang awak selamanya ;)

my HERO yang buncit ! heheh jangan mare ;)

No comments:

Post a Comment